Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αρνηθείτε τον εμβολιασμό! Πείτε όχι στον εμβολιασμό του παιδιού σας!

Ήδη έχουμε γράψει αρκετές φορές για την επικινδυνότητα των εμβολίων γενικά, όμως αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα -με τη συνδρομή της στρεβλής ενημέρωσης από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ- διατρέχει ένα σοβαρότατο κίνδυνο από τους μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς που σχεδιάζουν αρκετές δεκάδες κυβερνήσεις με τις ευλογίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, για τη δήθεν "αποφυγή πανδημίας" από τη "γρίπη των χοίρων".

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, η μία μετά την άλλη, δηλώνουν επίσης τα "επίσημα" μέτρα που παίρνουν και ορίζουν τον τρόπο εμβολιασμού των πληθυσμών τους...

Όμως καμία δεν βγήκε επισήμως να πάρει θέση και να δηλώσει πως το 1918 γλίτωσαν από το "μαύρο θάνατο" μόνο όσοι δεν εμβολιάστηκαν -όπως και οι κάτοικοι της Ελλάδας τότε!

Κανείς δεν βγήκε να πάρει θέση απέναντι σε κορυφαίους γιατρούς που ξεκάθαρα ενοχοποιούν τους εμβολιασμούς!

Κανείς τους δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια για τα εμβόλια!

Προστατέψετε τους δικούς σας -ενημερώστε τους- να αποφύγουν πάση θυσία τον εμβολιασμό!

Ήδη έχει δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Δεκάδες μπλόγκερς, αδέσμευτοι δημοσιογράφοι, γιατροί και απλοί πολίτες δίνουν τη δική τους μάχη για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, ώστε να αποφευχθεί μία πανδημία εξ αιτίας των μαζικών εμβολιασμών "κατά της γρίπης των χοίρων".

Η αναδημοσίευση και διάδοση της είδησης αυτής είναι απαραίτητη, προκειμένου να προλάβουμε τον εμβολιασμό των παιδιών μας, που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο στα σχολεία!

Αντισταθείτε με γνώση. Αντισταθείτε ειρηνικά.


Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/07/sos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: